Menu
Your Cart
Οδυσσέας

Οδυσσέας

ΒιβλιαΧρόνος: Οι δεκαετίες μετά τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, χρόνια τιμωρίας και εξιλέωσης. Οι νικητές αναγκάζουν τους ηττημένους να ξαναγίνουν αγρότες και βοσκοί, να στερηθούν κάθε επίτευγμα του σύγχρονου πολιτισμού.  Τόπος: ο Βάλτος, ένα εξαθλιωμένο ορεινό χωριό στις όχθες της Λίμνης άλλ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
ΒιβλιαΤώρα, μετά την αναχώρηση της μητέρας του με το νεαρό της βάρκας, σύγκρινε τα δυο γεγονότα και τά 'βρισκε ταυτόσημα. Σαν την εξαδέλφη, η μητέρα του περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τον εγκαταλείψει. Σαν την εξαδέλφη, με την ίδια πρόθυμη ευκολία είχε δεχτεί την πρώτη συντροφιά που της εί..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΒιβλιαΧαρακτήρες ανθρώπινοι που κινούνται πάνω σε λεπτές ψυχολογικές ισορροπίες, εικόνες καθημερινής ζωής, γεγονότα απλά ιδωμένα με στοχαστική ματιά, μια λογική χωρίς βιασμούς και μια ευαισθησία χωρίς μελοδραματισμούς: να τι είναι αυτά τα βουλγάρικα διηγήματα. Τα πρόσωπα διαγράφονται σε μια διάφανη ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
ΒιβλιαΗ Μαίρη Χάρις Τζόουνς (1830 – 1930) είναι μια από τις πιο δυναμικές και γραφικές προσωπικότητες του αμερικάνικου εργατικού κινήματος. Η αυτοβιογραφία της αποτελεί σημαντικό ντοκουμέντο του ταξικού αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες την κρίσιμη περίοδο από τον εμφύλιο μέχρι το δεύτερο παγκόσμι..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
ΒιβλιαΕκείνος, γερμανός χήρος που έχει γεννηθεί στην Πολωνία. Εκείνη, πολωνή χήρα που έχει γεννηθεί στη Λιθουανία. Συναντιούνται στο Γκντανσκ μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού. Και ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Κι εκεί, στο νεκροταφείο του Γκντανσκ συλλαμβάνουν μια μεγαλόπνοη ιδέα: να ιδρύσουν..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
ΒιβλιαΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ 1999Η Γερμανία δονείται από την κατάρρευση του τείχους του Βερολίνου και τις κραυγές "είμαστε ένας λαός". Ο Γκύντερ Γκρας, από τους ευφυέστερους συγγραφείς αυτού του αιώνα, κατορθώνει ακόμα μια φορά να προβοκάρει την εικόνα της ισχυρής Γερμανίας με αυτό το μυθι..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,53€
ΒιβλιαΛοιπόν Μάρθα Κουέστ, δεν ξαφνιάστηκα καθόλου. Ήσουν γεννημένη για παντρειά, πάντα το 'λεγα στον Τζος όταν επέμενε ότι κάτι μπορούσε να γίνει με σένα. Μαθαίνω υψηλές προοπτικές στο δημόσιο, συντάξεις, και χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο σπίτι στα προάστεια. Αν όχι ακόμη, σίγουρα αργότερα, αργότε..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,38€
ΒιβλιαΜέσα από τις σελίδες της "Εποχής της σιωπής" περνάει ένας κόσμος κολασμένος που ο πρωταγωνιστής τον διατρέχει σε μήκος και σε πλάτος, από τους "ανώτερους" κύκλους της αστικής τάξης ως τους "κατώτερους" του υποπρολεταριάτου. Σεξ, καριέρα, κοινωνική κριτική, δικαίωσ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Βιβλια..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΒιβλιαΜέσα από την τρυφερή και συνάμα δραματική ιστορία δύο δωδεκάχρονων παιδιών, του Μάρκου και της Σάρας, η Λάουρα Κόντι βρίσκει τον τρόπο να μιλήσει μυθιστορηματικά για το μεγάλο οικολογικό πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Οι εφηβικές κρίσεις και ανακαλύψεις, οι γεμάτες απορία κουβέντες, ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Βιβλια《Δεν έχω ούτε Θεό ούτε δόγμα. Μόνο αμφιβολίες - και μια πεποίθηση : δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τις φυλετικές διακρίσεις》                                              &n..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,92€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)
Οδυσσέας