Βιβλια - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

-10% Βιβλια - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ Θέατρο Βιβλιοπωλείο Προγουλάκης

Βιβλια

Ο ΜΥΘΟΣ: Στις 7 Αυγούστου 2003, στη δυτική πλευρά του όρους Χορτιάτης προσγειώθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος, καμουφλαρισμένος με την όψη αυθαίρετης μεζονέτας. Επιβάτες του, ο Κας και η Φος.
Σκοπός της διαγαλαξιακής αποστολής ήταν η μελέτη και η καταγραφή της ανθρώπινης συμπεριφοράς, καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας προσαρμογής των εξωγήινων σε αυτήν.
Έτσι, οι δύο διαγαλαξιακοί επιβάτες είχαν στη διάθεσή τους μονάχα όσα εφόδια (ρούχα, βιβλία, ξυριστικά, είδη θαλάσσης, εδώδιμα-αποικιακά, λεξικά, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, έρωτες, λέξεις, ορέξεις και λύπες) είχαν πάρει μαζί τους και περιείχαν εντός τους δύο γήινοι, οι οποίοι την ίδια ημέρα φόρτωσαν το αυτοκίνητό τους σε ένα πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αναχωρώντας για τις θερινές τους διακοπές προς κάποιο μινιμαλιστικό βραχονησίδιο των Δωδεκανήσων. Η επιλογή αυτών των δύο γήινων παραθεριστών έγινε τυχαία. Τα εφόδιά τους, μαζί και το αμάξι με τον σπασμένο αριστερό καθρέφτη του, αναπαράχθηκαν από τους εξωγήινους με τη μέθοδο του διπλασιασμού της μοριοδομής, όσην ώρα ο ιπτάμενος δίσκος βρισκόταν σε τροχιά πάνω από το λιμάνι της πόλης και σκανάριζε τους δυο γήινους και τη φορητή οικοσκευή τους.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Δυο όντα, η ΦΟΣ και ο ΚΑΣ, έρχονται στον κόσμο των γήινων ανθρώπων από κάπου αλλού. Κάνουν βόλτες με αμάξι, παρατηρούν τα πατημένα σκυλιά στους δρόμους, ψωνίζουν ένα φαγκρί, πηγαίνουν στο θέατρο, επισκέπτονται μια παιδική χαρά κι ένα νεκροταφείο, κάνουν βόλτα σε πόλη, μιλούν μ' έναν ζητιάνο, προσπαθούν να πάθουν μια ανάμνηση κι ένα ραντεβού, και παραθέτουν ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.
Κι όλα αυτά, γιατί έχουν μια πολύ σοβαρή αποστολή. Αποστολή στον πλανήτη Γη.
Υ.Γ. Όπως πάντα, όλα τα επιστημονικά και στατιστικά δεδομένα που παρατίθενται είναι απολύτως ακριβή. 

Λεπτομέρειες
Αριθμός Σελίδων 136
Έτος Έκδοσης 2010
Συγγραφέας ΣΕΡΕΦΑΣ ΣΑΚΗΣ
  • Εκδόσεις: ΚΕΔΡΟΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: 12122
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • 12,00€
  • 10,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,19€

Ετικέτες: Βιβλια, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΤΟΝ, ΠΛΑΝΗΤΗ, Θέατρο, ΚΕΔΡΟΣ