Menu
Your Cart

ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΑ)

Παλιά και σπάνια βιβλια.

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε ένα είδος ανθρώπων που τείνει να εκλείψει.Σε ανθρώπους που αγαπώ και θαυμάζω...
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
ΒιβλιαΈνα ποτάμι της Αιτωλοακαρνανίας, ο Αχελώος, διηγείται σ΄ ένα παιδί την ιστορία του. Ταξιδεύει στο χρόνο και θυμάται πώς από ένα μικρό ποτάμι, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, έγινε ένας τρανός ποταμός. Μιλάει για τα πρώτα ζώα και τους πρώτους ανθρώπους που είδε, για τις συναντήσεις του με τους ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Οι 《γύροι της Ανέμης 》είναι μία συλλογή παραμυθιών του Γιάννη Βλαχογιάννη , του συγγραφέα που αγωνίστηκε τόσο πολύ για να διατηρήσει ζωντανό το πνεύμα του '21 . Στα παραμύθια του αυτά , με όλη τη γοητεία και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα , που κρατούν από τα λαικά μας παραμύθια , δεν παύει ο Βλαχογιάν..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
ΒιβλιαΤο έργο της Μαρίας Μοντεσσόρι πήρε προοδευτικά τις διαστάσεις ενός κοινωνικού κινήματος, βασισμένο στην ιδέα ότι το παιδί είναι μια προσωπικότητα απροσμέτρητης αξίας για την ανθρώπινη πρόοδο. Καμιά προσπάθεια προς την κατεύθυνση της επίλυσης κοινωνικών και ηθικών προβλημάτων δεν θα πετύχει όσο..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
《...διαβάζοντας το βιβλίο σου,ορισμένα στοιχεία με συγκίνησαν κι άλλα με ακούμπησαν σε ανοιχτές πληγές.Πόνεσα κι αυτό με φόρτισε ακόμα παραπάνω,ώσπου μια αλληλουχία σκέψεων με ώθησε να εκτονωθώ,γράφοντας σου δύο λόγια για κάποιες παραγράφους του βιβλίου.Αλλά αφού αρχίσα,ξεχάστηκα άθελα μουκαι προχώρ..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,26€
ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ (ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ )ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Ελλάδα πατρίδα μου αγαπημένη ,οι θρύλοι της, η ιστορία της, η δόξα της από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,42€
Βραβείο Ακαδημίας ΑθηνώνΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΑΡΣΟΥΛΗ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Στο τρίτο βιβλίο η Πατ και η Ίζαμπελ ανυπομονούν για τη νέα χρονιά στο Σεν Κλερ. Εκεί γνωρίζονται με την Καρλότα, ένα κορίτσι απότομο, μα καλοσυνάτο, σαν αληθινό αγρίμι, που ξέρει να περπατάει με τα χέρια, να κάνει τροχό, να σκαρφαλώνει στο σκοινί και να ιππεύει χωρίς σέλα. Η Καρλότα έχει ένα μυστικ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,66€
Βιβλια«Είχα διαβάσει τον πρώτο τόμο από το «Κεφάλαιο» του Μαρξ και έκανα τον ήρωά μου μαρξιστή σοσιαλιστή… έναν κόκκινο, έναν εχθρό του πολιτισμού, έναν κλέφτη του κόσμου, αθεϊστή, μοιχό, αναρχικό, απόστολο του Σατανά…»Έτσι ακριβώς περιέγραψε ο Μπέρναρντ Σω ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
ΒιβλιαΛοιπόν Μάρθα Κουέστ, δεν ξαφνιάστηκα καθόλου. Ήσουν γεννημένη για παντρειά, πάντα το 'λεγα στον Τζος όταν επέμενε ότι κάτι μπορούσε να γίνει με σένα. Μαθαίνω υψηλές προοπτικές στο δημόσιο, συντάξεις, και χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο σπίτι στα προάστεια. Αν όχι ακόμη, σίγουρα αργότερα, αργότε..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,38€
ΕΠΕΤΕΙΟΙ 'Η ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ' ΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ - ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1998 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000
-20 %
Οι ''Επέτειοι'' ξεκίνησαν το βίο τους. Κράτησαν δυόμισι χρόνια, κάπου 120 εβδομάδες, πάνω από επτακόσια τεμάχια. Στον υπολογιστή μου διασώθηκαν τα περισσότερα, που ευθύς εκδίδω. Οι ''Επέτειοι'' παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά, αλλά δε γράφτηκαν έτσι. Παρουσιάστη..
8,80€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,30€
Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει και αρχηγοί στη φετινή τάξη είναι δύο κορίτσια με δύστροπο χαρακτήρα. Οι δίδυμες Πατ και Ίζαμπελ Ο' Σάλιβαν προσπαθούν να τις βοηθήσουν να κερδίσουν μια θέση ανάμεσα στις συμμαθήτριές τους. Τα διασκεδαστικά μπερδέματα στο κολέγιο του Σεν Κλερ δεν σταματούν ποτέ! (..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,66€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 90 (8 Σελ.)
ΠΑΛΙΑ, ΚΑΙ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ, ΒΙΒΛΙΑ, (ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΑ)