Μπαίνοντας σιγά σιγά σε mood διακοπών και φτιάχνοντας τις βαλίτσες μας για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις δεν μπορούμε να παραλείψουμε το βιβλιο που θα μας κρατήσει συντροφιά στην παραλία. Επειδή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που βάλαμε ένα βιβλίο στην τσάντα μας που δεν ανοίξαμε ποτέ, διαβάσαμε και επιλέξαμε για εσάς - ανάμεσα στα βιβλία που κυκλοφόρησαν την φετινή χρονιά - τα 5 καλύτερα αστυνομικά μυθιστορήματα για όλους τους τύπους αναγνωστών που δεν θα σας αφήσουν να πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους.

  

Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ

του Ντονάτο Καρίζι από τις εκδ. Πατάκη

Αν είστε λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων με κατά συρροή δολοφόνους αυτό είναι είναι ένα βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε. Καθηλωτικό μέχρι και την τελευταία σελίδα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε αναγνώστη. Ένα σκοτεινό, μυστηριώδες ψυχολογικό θρίλερ με πανέξυπνες ανατροπές και γρήγορη πλοκή που ξεσκεπάζει όλο το σκότος της ανθρώπινης ψυχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

 

Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΗΣΕ

του Ρίτσαρντ Όσμαν από τις εκδ. Ψυχογιός

Μετά από καιρό η αγαπημένη Λέσχη Φόνων της Πέμπτης ξαναχτυπά προσφέροντας άλλη μια υπόθεση προς εξιχνίαση. Ο αγαπημένος Richard Osman προσφέρει άλλο ένα μυθιστόρημα γεμάτο εντάσεις και ανατροπές επικεντρώνοντας στις σχέσεις των χαρακτήρων. Ένα αστυνομικό βιβλίο με άπλετο μυστήριο και χιούμορ για να απολαύσεις και μια παρέα που σίγουρα θα σε κάνει να αναμένεις την επόμενη περιπέτεια της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

 

ΖΟΥΛΟΥ

του Καρίλ Φερέ από τις εκδ. Άγρα

Συνεχίζοντας την λίστα μας προτείνουμε ένα ακόμα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα από τον Φερέ. Ανατριχιαστικά καλό , προβλέπεται να σας σοκάρει με την ωμή του βία και τις σκληρές εικόνες που περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στη νότιο Αφρική. Γραμμένο με κινηματογραφική αφήγηση που σε γεμίζει ανάμεικτα συναισθήματα, με άφθονο σασπένς και μυστήριο θα σε κρατήσει καθηλωμένο μέχρι τέλους . Ένα διαμάντι της αστυνομικής λογοτεχνίας που χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρέθηκε πάλι στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις Άγρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ

του Μάθιου Άρλιτζ από τις εκδ. Διόπτρα

Οι εκδόσεις διόπτρα μας προσφέρουν ένα ακόμα υπέροχο ατμοσφαιρικό βιβλιο του Matthew Arlidge.Ένα θρίλερ με ένταση και στιγμές που κόβουν την ανάσα και σε αναγκάζουν να συνεχίσεις την ανάγνωση. Ευκολοδιάβαστο και ξεχωριστό με πολύ γρήγορη πλοκή και σίγουρα απρόσμενο τέλος θα σας αιχμαλωτήσει μέχρι τελευταίας σελίδας και θα σας κάνει να ξεχάσετε το μέγεθος του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΙΝΤΛΕΣ

της Κατριόνα Γουόρντ από τις εκδ. Μεταίχμιο

Μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που έχει αποσπάσει το βιβλίο παγκοσμίως ήρθε και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ένα σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου με πολύ καλά κρυμμένα μυστικά που δεν θα αποκαλυφθούν μέχρι τέλους. Σίγουρα όχι μια ακόμα ιστορία τρόμου αλλά μια ιστορία πολύ ξεχωριστή, που θα παίξει με το μυαλό κάθε αναγνώστη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ