Menu
Your Cart

ΕΥ ΚΑΙ CHEF ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)

ΕΥ ΚΑΙ CHEF ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)

Για πρώτη φορά στα γευστικά χρονικά της χώρας, δεκαέξι εμπνευσμένοι δημιουργοί της γαστρονομίας συμπορεύονται σε ένα εκδοτικό ταξίδι με βραβευμένους οινοποιούς από όλη την επικράτεια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και a la Ελλ-οινικά...
Στις σελίδες του λευκώματος που κρατάτε στα χέρια σας, 256 επίλεκτα ελληνικά κρασιά βρήκαν το ιδανικότερο ταίρι ανάμεσα στις 64 συνταγές των διακεκριμένων Ελλήνων σεφ, προσφέροντας σε όλους τους αναγνώστες το αληθινό ΕΥ της ζωής. 
For the first time in Greece's gustatory history, sixteen celebrated ambassadors of gastronomy join forces in a publishing journey with award-winning winemakers nationwide, gloriously proving that together we can make a difference in wine just the same! In the pages of the illustrated book that you are holding in your hands, 256 top-class Greek wines have found their ideal match among 64 recipes of famous Greek chefs, offering all readers a life-enhancing experience. 

Περιεχόμενα

Χαιρετισμός Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Χαιρετισμός Υφυπουργού Τουρισμού
Χρίστος Ζουράρις, Αρμονίας εγκώμιον
Γιώργος Πίττας, Οίνου εγκώμιον
Αντί πρόποσης
Δέκα Εντολές: Οδηγίες προς «ναυτιλλομένους»
Ας σπάσουμε τους... κωδικούς!
Ένα ταξίδι από τη διατροφή... στην απόλαυση
Τα «προικιά» των συνταγών
Συλλαβίζοντας τις συ-ντα-γές...
Τι προτιμούν οι... συνταγές;
Λίγα λόγια για τον «γαμπρό»
Οινογνωσίας... το ανάγνωσμα
«Δάκρυ-δάκρυ τον καημό μου...»
Ενός λεπτού σιγή
Γευσιγνώστης γεννιέσαι ή γίνεσαι;
Ποιοι «φλερτάρουν» τις αισθήσεις;
Συμπληρωματικότητα ή αντίθεση;
Πόσο μετράει η διαφορά ηλικίας στον γάμο και πώς εμπλέκεται η θερμοκρασία;
Η ένταση των εντάσεων και των ενστάσεων
Τα κρασιά αλλάζουν. Το ίδιο κι εμείς
- Οι Σεφ και οι Συνταγές τους
Σωτήρης Ευαγγέλου
Αντωνία Ζάρπα
Κρυσταλία Καραγεώργου
Άγγελος Λάντος
Μαρία Λόη
Ηλίας Μαμαλάκης
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ντίνα Νικολάου
Μιχάλης Ντουνέτας
Μανώλης Παπουτσάκης
Ιωάννης Παρίκος
Ελένη Σαράντη
Στέλλα Σπανού
ΆρηςΤσανακλίδης
Γεωργιάννα Χιλιαδάκη
Φίλιππος Χρονόπουλος
- Χορηγοί

Greeting from the Minister of Rural Development and Food
Greeting from the Deputy Tourism Minister
Acknowledgements
Instructions - Ten Commandments
The basics of food and wine pairing by Dr Dimitris Hatzinikolaou
- The Chefs and their Recipes
Sotiris Evaggelou
Antonia Zarpa
Kristy Karageorgou
Angelos Lantos
Maria Loi
Elias Mamalakis
Argiro Barbarigou
Dina Nikolaou
Michalis Ntounetas
Manolis Papoutsakis
loannis Parikos
Helen Saradis
Stella Spanou
ArisTsanaklidis
Georgianna Hiliadaki
Philip Chronopoulos
- Sponsors

Διόρθωση κειμένων: Γιώτα Καραγιάννη
Μετάφραση στα αγγλικά: Maria Moragianis
Γενική επιμέλεια κειμένων: Μαρία Δουκάκη
Επιμέλεια έκδοσης: Μάγδα Δάνδουρα

Λεπτομέρειες
Αριθμός Σελίδων326
Έτος ΈκδοσηςΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023
ΣυγγραφέαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος: ΧΤ-3791
Product Views: 472
23,85€
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,50€